Fläskfilé med quinoasallad & morotstsatsiki







Recept 4 port.

4 portioner quinoa
400 g fläskfilé
rapsolja och smör
2 morötter
2 dl kesella
½ dl creme fraiche
1 vitlöksklyfta
saften av ½ citron
salt & peppar
salladsmix
½ gurka
granatäppelkärnor


Gör så här:


Koka quinoan enligt anvisningar på paketet.
Putsa fläskfilén och skär den i 1½ cm tjocka skivor.
Stek i rapsolja och smör.

Tsatsiki:

Skala mörötterna och riv dem grovt. Blanda med kesella och creme fraiche, riv ned vitlöken och pressa i citronsaften. Smaka av med salt & peppar.

Skär gurkan i bitar och blanda med quinoa, sallad och granatäppelkärnor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0