Kyckling med stekta kantareller och parmesan 4 port.

4 kycklingfiléer
1 dl vatten
1 dl vitt vin
½ msk koncentrerad kalvfond
500 g kantareller, eller mer
smör
1 gul lök
färsk ruccolasallad
havssalt och svartpeppar
100 g parmesanost

Gör så här:
Rensa och skiva kantarellerna. Stekt dem i smör tills all vätska har kokat in och svampen har fått lite färg. Hacka löken och lägg i stekpannan och låt steka med svampen i någon minut. Ställ åt sidan och blanda i ruccolasallad och strö lite havssalt och svartpeppar över. Bryn kycklingen i lite smör i en annan stekpanna och häll på vatten, vin och fond och låt koka i ca 10 minuter. Lägg upp på tallrik och lägg svampblandningen över och rikligt med hyvlad parmesan.

 


Kommentarer
Postat av: Therese - Bloggar fran Dubai!

Det var ju en lite dryg kommentar du lamnade hos Kissie nyss ;)

2010-01-25 @ 14:31:38
URL: http://trollungeidubai.blogg.se/
Postat av: Antonia

Hej! Hitta din blogg idag, väldigt goda recepten ser ut :) Min mamma har också börjat ett hälsosammare liv, hon vägde 86 kg, väger nu 72, målet är 65 :P men Jag undrar om man kan få namnet på kirurgen som opererade din näsa? Funderar nämligen själv på att göra det :P Vore jättesnällt, vet ju inte vem som e bra o inte!

2010-01-25 @ 14:56:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0