Halmstad dag 8

Idag blev det stranden i vanlig ordning. Idag var nog den varmaste dagen hittills! Phu! Man var tvungen att bada nästan hela tiden. Jag har fått en jäkla snygg solbränna nu iallafall. :)

När vi solat klart drog vi till Steninge restaurang och åt. Det var helt fantastiskt gott. Jag tog en pasta med kräftstjärtar och räkor. Det var fullbokat på restaurangen men vi hade tur och fick det sista lediga bordet. Som efterrätt blev det Italiensk glass (Riccardos, Möllegård), där träffade jag ett lamm som blev helt tokig i mig. Haha. Han välte mig (så jag ramlade) och hoppade på mig så jag tappade kjolen(!). Sen följde den efter oss när vi skulle dra. :P


Strandlektyr. Påminn mig om att jag aldrig mer ska köpa Vecko Revyn...


Denna båt kom fräsandes i full fart


Min fantastiska mat


Min mumsiga glass. Jag tog nougat. GOTT!


Klappar får


Får en blöt puss


Blir hoppad på


Såja såja


Nu får det räcka lilla fåret


Kommentarer
Postat av: En magdansös dagbok

Gud va gott det såg ut!

2010-07-29 @ 00:02:20
URL: http://tutku.blogg.se/
Postat av: Mad

Så sött!Hur går det med tejpandet av näsan under nätterna när du är bortrest? Och att skydda ifrån solen. Har du skaffat dig en bra solskyddsfaktor?Har du bestämt dig om utbildningen ännu?

2010-07-29 @ 08:23:16
URL: http://madilyn.wordpress.com
Postat av: Mad

tack! 10kg borta är så härligt. Det går ju inte lika snabbt som din minskning, men det är ju neråt ändå =).Jag tycker att det är bra att du tackade ja till utbildningen. Jag tror att du kommer att gilla det ändå. Försök njuta av studentlivet, det är speciellt att vara student. Hoppas du träffar nya vänner och går ut och festar lite ibland. =)Jättemysko att du lyckas peta bort tejpen på natten. Har det börjat så nyligen? Sover du oroligt när du inte är hemma?

Det är roligt att läsa din blogg ;)

2010-07-29 @ 10:56:34
URL: http://madilyn.wordpress.com
Postat av: MariaStamatina

Veckorevyn är verkligen dålig. håller med

2010-07-30 @ 20:11:08
URL: http://mariastamatinaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0