Lycka!!

Var rejält nervös när jag satt i väntrummet på art clinic idag.... Helt i onödan! Det gick kalasbra. Lite tårar i ögonen blev det ju för det är jobbigt när någon pillar i och runt näsan.. Stygnen plockades bort och jag blev dessutom av med tejpen!! Wohoo! Kommer bara vara tejpad på natten i fortsättningen! Hon tejpade mig (sköterskan) och den tejpen ska vara kvar tills imorgon bitti. Sen får jag plocka bort den. L Y C K A!

Fick titta på näsan helt utan tejp, den såg fin ut.. Men jättesvullen! Det kommer gå ned så småningom. Man får ju tänka på att jag opererades för bara en vecka sedan. Den 29:e Juni ska jag på återbesök hos Per. Fick alltså inte träffa honom idag.


Ha en underbar helg allihop! Det tänker jag ha. :) Tejpfri!! Hihi!


Kommentarer
Postat av: Pia

Jag tror oxå att det kommer att bli en fin näsa när svullnaden har gått ner. Vad roligt att du

är nöjd.

Kramiz

2010-06-11 @ 19:51:47
URL: http://hillslettens.blogg.se/
Postat av: J...

Tycker det är lite märkligt att det själva på art clinic inte tyckte att den skulle opereras igen??Du tyckte ju den blivit större o sned ju!Bra att de tog sitt förnuft till fånga iaf!Ser ut o bli jätte fin!GRATTIS!

Annars är man ju rädd att behöva göra en operation igen.

Vilken av Per Windh och Fogdeatam tror du är bäst på näsplastik?Jobbar de alltid tillsammans?

KRAM

2010-06-12 @ 12:20:00
Postat av: ELIN SVARAR

Joo.. De undviker väl in i det sista att genomföra 2 operationer.. Men när jag talade en stund med honom (Per) så gav han ju med sig, han tyckte att vi skulle göra en till op. :) Självklart bestämmer ju jag (kunden!) i slutändan! :)Jag vet inte vem av Per och Ingemar som är bäst... Jag hade bara Per den här gången.. det var konstigt att jag hade två kirurger första gången tyckte jag... Kanske berodde det på att det var en sån avancerad näsplastik då..Jag har hört från andra att Ingemar är otrevlig och så.. Jag gillar Per!!

2010-06-12 @ 12:23:57
URL: http://vanillacupcakes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0