Kyckling med parmaskinka och balsamsås

4 portioner.

4 kycklingfiléer, 500 g
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 tsk oregano
4 stora eller 8 små skivor parmaskinka
2 dl vispgrädde
2 msk balsamvinäger
1 msk konc kycklingfond
2 pressade vitlöksklyftor

Gör så här:
Sätt ugnen på 225°. Krydda kycklingen med salt, peppar och oregano. Bryn den i smör i en stekpanna. Linda skinkskivorna runt kycklingen och lägg i en ugnssäker form. Vispa ihop grädde, vinäger, fond och vitlök. Häll det i formen. Stek i mitten av ugnen ca 15 min. Strö ev över lite färsk oregano. Servera med frästa grönsaker.





Kommentarer
Postat av: S

Haha... ja det känns så. Har tappat inspirationen lite.



Jag hoppas på att vara bra i knäna imorgon, så jag kan gå på friskis. För jag funkar så, tränar jag så äter jag nyttigare och tränar jag inget så äter jag massa onyttigt.



Jag måste hitta tillbaka till suget efter att vara nyttig. Just nu känner jag mig lite små deppig, och då äter jag... tyvärr.



Kramar!

2010-03-16 @ 13:44:33
URL: http://mittnyasmalajag.blogg.se/
Postat av: Ellie<3

söt design!

2010-03-16 @ 15:11:12
URL: http://fluffiis.blogg.se/
Postat av: ehmz ♥

Åååh, det ser så gott ut!

2010-03-16 @ 17:29:31
URL: http://ehmmz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0