Salami- och fetaostinbakad kycklingfilé

4 portioner.

4 kycklingfiléer
1 msk smör till stekning
salt & peppar
8 skivor salami
125 g fetaost
8 soltorkade tomater
färsk basilika

Gör såhär:
Sätt ugnen på 150 °C. Stek kycklingen några minuter på vardera sidan så att den får en fin stekyta. Krydda med salt och peppar. Lyft upp köttet och skär ett snitt igenom det. Stoppa in skivor av salami och ost tillsammans med soltorkade tomater (som du klippt i mindre bitar) och en kvist basilika i snittet. Lägg kycklingen i en form och ugnsbaka i ca 20 minuter eller tills köttet är klart.

Enkel kall sås:
Mosa fetaost och blanda med creme fraiche, hacka soltorkad tomat (den inlagd i ört&olja), blanda ihop.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0