Läsarfråga

Anonym: Jag har inte hoppet kvar.. Att jag kan bli smal. :( Jag dricker shakes men ändå blir jag sugen på mat. Snälla hjälp mig. Tips?


Svar:
Jag vet hur du känner dig! Jag känner likadant periodvis. Det enda råd jag kan ge dig är att stå emot frestelsen, INTE köra med något annat än shakes och massor med vatten (drick ca 2-3 liter om dagen). Äter du något annat, exempelvis frukt eller grönsaker gör du att kroppen ställer in sig på att den ska få mer mat, du blir alltså hungrig.

Kör du med endast shakes och vatten ställer kroppen in sig på att det är det enda den får och nöjer sig med detta. Det kan ta en vecka innan den känslan infinner sig. Det kallas Ketos. Så, håll ut!! Så fort du blir hungrig emellan shakemåltiden- drick massor av vatten! Det hjälper.

Det kommer vara värt det. Jag lovar. Kör med den flytande dieten ett par veckor och gå sedan över till någon bra metod som passar dig. Exempelvis GI, som jag tänker köra med.

Hoppas detta svaret hjälper dig. Det är det enda råd jag kan ge. Lycka till! Du klarar det! Heja heja!


Kommentarer
Postat av: Josefine

Hur mycket kostar en förpackning med "drinkmix"?

Verkar bra,jag skulle vilja loosa flera kilon men lyckas alltid trilla ner i fika-och godis-fällan+ mycket mat, men om jag skulleköra med naturdiet kanske jag skulle ta det påmer allvar och känna att jag VERKLIGEN ÄR IGÅNG! ;} men om det är jättedyrt kanske det inte heller är värt det...

Du är iaf jätteduktig! :}

2010-02-12 @ 17:10:50
URL: http://juicydreams.blogg.se/
Postat av: Josefine

Okay, tack. Kan man köpaförpackningarna på apoteket? Måste man vara 18 för att få köpa?

Sorry för fråge-bomb :S

;)

2010-02-12 @ 18:04:06
URL: http://juicydreams.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej!

Vill bara säga TACK! Jag har velat gå ner i vikt, men liksom aldrig kommit igång. Visserligen tränar jag 2 ggr i veckan, men det händer inget, då jag slarvar med maten. När jag halkade in på din blogg som på ett bananskal, läste den och tänkte typ: Detta ska jag med klara! Så jag fick värsta kicken, så i morgon ska jag köpa nutrilett och börja kämpa =) Tack för den lilla knuff jag behövde =)

2010-02-12 @ 20:19:01
URL: http://sweetbabyme.blogg.se/
Postat av: Anonym

oh tack så mycket för svar. men hur många drinkmix drycker du om dagen? 5? och när?

jag hoppas på svar plz =)

du e så duktig och fin

2010-02-12 @ 20:31:38
Postat av: Sazo

eller också så äter man 5-6 ggr per dag i mindre portioner och sedan träning på det, då går man ner i vikt!! Så länge energiintaget är lägre än förbrukningen så klart!! Säger inte att du har fel i det du skriver, men personligen så tycker jag att det låter lite för "magert"!!Puss och peace

2010-02-13 @ 01:46:16
URL: http://sazo.blogg.se/
Postat av: Maya

är det verkligen bra för kroppen att bara äta sånt där? tränar du mycket med eller kör du bara på shakes & sådant? svara i min blogg, eller skriv att svaret på frågan finns i din blogg

2010-02-13 @ 08:24:18
URL: http://mayamelissa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0