Läsarfrågor

Anonym 1: Försöker hålla mig till påsarna men helgen är så jobbig. Det är så lätt att man äter nått onyttigt. Kan du inte ge tips hur du gör? hur har du lyckats dricka detta i 1 månad?

Svar: Det är bara att ge sig fan på att man ska klara det. Motivation! Drick vatten så fort du blir sugen på något. Det tar bort ditt sötsug/hungerskänsla. :)


Anonym 2:
Imorgon ska jag också börja med det där för första gången! Har du några tips för att klara de första dagarna?

Svar: Ta så många påsar som det står på förpackningen att du ska göra varje dag. Drick ca 2-3 liter vatten utöver det. Stå emot frestelsen att äta/dricka något annat. Det är otroligt tufft i början. Men håller man sig till endast shakedieten avtar hungerskänslorna efter ca en vecka då du hamnar i ketos.

Kommentarer
Postat av: m

Jag börjar också idag, eller ah, jag har börjat nu. Blivit lite inspirerad av din blogg och att det faktiskt fungerat för dig. Känner att 2 liter vatten borde ju inte bli svårt att få i sig då det krävs minst ett glas för att skölja bort den läskiga känslan ur munnen :PHar också valt en separat blogg för detta. Mest för min egen skull. Och för att slippa jobbiga kommentarer från "vänner". Hoppas det går lika bra för mig som det gjort för dig :)

2010-02-22 @ 06:20:36
URL: http://cherriesontopofme.blogspot.com
Postat av: Maria S

Sv: Ja nog var jag rätt olik mej innan nedgången..Passade inte det minsta i övervikt. Allt var uppsvullet

2010-02-22 @ 07:32:51
URL: http://mariasjoden79.blogspot.com
Postat av: Anonym

ja de är mitt BMI, tror inte så mycket på den där bmi grejen faktiskt:p Vill lixom bara få en fastare kropp

2010-02-22 @ 07:47:54
URL: http://behaappy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0