Vi har det så gött!

Jag och katterna är i Åsa (5 mil söder om Göteborg) hos mina föräldrar nu. Sambon kommer imorgonbitti så firar vi midsommar här. Helst av allt hade Aslan och Findus nog velat stanna här för gott. De tycker att det är sååå härligt med naturen och allt nytt. Jag har varit ute med Aslan i sele i trädgården, Findus vågar inte. Hihi.

Självklart blev jag vrålsnuvig när jag kom hit. Pollen!

 


Kommentarer
Postat av: LaLizita

Sv: Ja det är konstigt att klinikerna kan göra så olika.. Man kan ju undra hur de tänker och varför de tycker att just deras sätt är bäst.Jag är jättenervös för att dra ut dem imon. Jag tror jag kommer svimma. Hur får man ut dem? Kan man ta med fingrarna eller det kanske är bäst med en pinsett?När jag snuddar vid min nästipp känner jag hur det kittlar och det är ju bra. Men gör det ont när du tar på den. Ska det det? Hoppas det blir bättre snart!Kram

2010-06-24 @ 16:28:49
URL: http://lalizita.blogg.se/
Postat av: Alicia

Vilken fin katt du har, älskar din header

Kram

2010-06-24 @ 21:24:23
URL: http://sweetalicia.blogg.se/
Postat av: LaLizita

Sv: Ja jag ser redan stor skillnad på själva formen. Tyvärr kan den nog inte bli supermycket mindre än innan men jag tror det blir bra. Han kunde ju inte trycka in den för mycket eftersom det då kan bli att tippen hänger ner.Kul att du gillar att följa mig :) Alltid kul när man har något gemensamt ju!Ha en fin kväll!

2010-06-24 @ 21:36:33
URL: http://lalizita.blogg.se/
Postat av: CandyboX Collector - 990 unika tablettaskar !

Sååå söööt !! Sådär var det när jag också hade katter. 2 siameser. Den ena var modig som ett lejon och skulle fram överallt, men den andra vågade knappt ur buren hahaha =)

2010-06-25 @ 09:48:15
URL: http://onlinedrama.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0